Walktest TETRA / 2G / 3G / 4G

80% van de mobiele communicaties vindt binnenin gebouwen plaats. Onze manier van communiceren wijzigt meer en meer in de richting van mobiele communicatie: vaste telefonie verdwijnt stilaan naar de achtergrond.

Om mobiel te communiceren is er noodzaak aan voldoende kwaliteitsvolle dekking binnen gebouwen. Veel bedrijven wensen een toegewijde oplossing opdat hun personeel op een professionele manier onderling, maar ook met klanten en leveranciers, kan communiceren.

Na implementatie van de oplossing wordt het in dienst gestelde systeem ook gemeten om na te gaan of de prestaties voldoen aan de norm.

Onze apparatuur kan zo verschillende parameters registreren en rapporteren, ongeacht de technologie of operator, inzichtelijk gemaakt voor de klant op een plattegrond van het specifieke gebouw dat aan de test onderworpen werd.


Verwante oplossingen

Drive Test Services

Iedere mobiele operator wil zeker zijn van de goede prestaties van zijn netwerk, zowel op vlak van dekking als kwaliteit. Connext beschikt over de nodige apparatuur, en voorziet in voortdurende investeringen, om de mobiele netwerken van vandaag en …

ontdek meer

Operator Benchmarking

  Onze meetcampagnes en rapportage kunnen uitgevoerd worden voor één operator of meerdere operatoren tegelijk. Benchmarking van verschillende operatoren is een mogelijkheid.

ontdek meer

Optimization

Na analyse van de drive test metingen kan advies gegeven worden met betrekking tot de eigenschappen van het macro netwerk om zo de gemeten problemen te verhelpen.

ontdek meer

Radiation Measurements

Stralingsnormen zijn door de overheden in het leven geroepen om de bevolking te beschermen tegen overmatige blootstelling aan elektromagnetische straling. Bij het uitvoeren van stralingsmetingen gaan we punctueel en gedurende een welbepaalde …

ontdek meer

Radio Network Engineering & Design

Nieuwe netwerken ontwerpen, bestaande netwerken vervangen of uitbreiden, in- of outdoor: Dit alles is een mooie uitdaging voor onze radio ingenieurs. Zij zullen samen met de klant aan tafel gaan zitten om na te gaan welke de precieze wensen …

ontdek meer

Contacteer ons voor meer info i.v.m. walk test services

*
*
*
*
*